SZKOLENIE Z SCHWEPPES BRAND AMBASADORS
Michał Bobrowski od lat zakochany w miksologi. Na co dzień pracuje w Poznaniu w Whiskey in the Jar.
Karol Kolenda to barman z wieloletnim stażem. Potrafi dobrze zamieszać w niejednym drinku. Spotkacie go oraz Schweppes Premium Mixers w warszawskim Zamieszaniu.
Andrzej Bando karierę w gastronomii rozpoczął 15 lat temu jako kelner w jednej z restauracji na rynku głównym w Krakowie. Fascynacja sztuką barową wynikła z protestu na standardy panujące wtedy na barach, brak elementarnej wiedzy i chałturnicze podejście do pracy. Spowodowało to w nim głód wiedzy i potrzebę doskonalenia w tym kierunku. Od zawsze wiedział, że ten zawód można wykonywać lepiej i do dzisiaj stara się kierować tą zasadą. Barmaństwo to nie tyle praca co styl życia i nawet myślenia. Na co dzień zajmuje się projektem Międzymiastowa Kraków oraz prowadzi konsultacje kreatywne i techniczne barów.
Adam Rogalewski na co dzień pracuję jako koordynator ds. gastronomii w hotelu Holiday Inn w Gdańsku. Barmaństwo jest jego całym światem. W drinkach szuka prostoty i wysokiej jakości składników. Jego faworytem jest Vesper przedłużone tonikiem.
Krzysztof Musielak pracuje na co dzień w restauracji Craft we Wrocławiu. Doceniam koktajle klasyczne, ale lubię tworzyć nowe połączenia, smaki i zaskakiwać swoich gości. Moja pasja do barmaństwa trwa od 8 lat i bierze się stąd, że w tej branży każdy dzień jest nowym doświadczeniem.
Weź udział w profesjonalnym szkoleniu Schweppes Premium Mixers w Twoim mieście z jednym z naszych Brand Ambasadorów.
Zapisz się na szkolenie
wypełnij formularz